Wysłany: Pią Paź 30, 2009 8:19 pm Temat postu: SUPER ZESTAW ! SUPER PREZENT DLA BILARDZISTY
Mam do sprzedania zestaw tj., kij FURY BREAK JUMP + futerał HERKULES 2/4
Wszelkie szczegóły - proszę dzwonić pod numer 793-52-59-52 bądź pisać na mail ognik11_1979@wp.pl
Jest to fajna okazja cenowa gdyż cena za taki zestaw to około 800 zł
Jest to wprawdzie sprzęt używany a proszę mi wierzyć w bardzo dobrym stanie . Dbałem o niego jak mogłem Używałem go zgodnie z zastosowaniem Piszę używałem bo na chwilę obecną sprzęt ten nie jest mi potrzebny.
Zostawiam sobie tylko kija bilardowego ( tak na marginesie podam - gram kijem LUKASI E-LE i szczerze polecam go wszystkim sympatykom pool bilarda Czekam na wasze posty Pozdrawiam
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 8:21 pm Temat postu: SUPER ZESTAW ! SUPER PREZENT DLA BILARDZISTY
mój nick allegro to cybul998 . Podaję go bo coś link do allegro nie działa Zainteresowanym mogę zdjęcia przesłać na mail Pozdrawiam Czekam na wasze opinie Pozdrawiam Wojtas
Klub: Frame
Gra od: 2001 r.
Kij do gry: Karambol Cue 12 mm
Rozbijak: barowiec
Skoczek: nicht jumpen
Ulubione odmiany gry: 8 bil
Ulubiony zawodnik: Efren Reyes
Partie z kija z rzędu (8-bil): 1
Fakt faktem ten kij jest używany ale według mnie cena nie jest wygórowana bo stan tego zestawu jest naprawdę wzorowy a poza tym dokładam 3 gratisy i PRZESYŁKA GRATIS TAKŻE OSZCZĘDNOŚĆ JEST W GRANICACH 150 zł .
Jeśli dla Ciebie to mało to przykro mi a poza tym za kwotę uzyskaną ze sprzedaży chciałbym sobie zrobić podstawowy kurs bilarda a przynajmniej do niego dołożyć.
ps
Cena kija nowego waha się od 350 do 450 a cena futerału to 300 a jeśli chodzi o gratisy to cena ich jest w granicach 60 zł nie mówię już o przesyłce.
Nie jestem materialistą ale proszę mi wierzyć że kwota ta wg mnie nie jest wygórowana i opisałem w skrócie ile co kosztuje nie dlatego że jestem materialistą ale żeby uzmysłowić ile co kosztuje na rynku. Także jednego stać na nowe a drugi chce trochę taniej ale to nie znaczy że w gorszym stanie bo jak opisałem dbałem o niego z największą precyzją i starannością
Pozdrawiam
Przepraszam za błąd w wyborze kategorii